• New
Възглавница от пяна за памет за сън, регулируеми ортопедични контури поддържа възглавница за облекчения на болки в шията и рамото, ергономична възглавница за легл?

Възглавница от пяна за памет за сън, регулируеми ортопедични контури поддържа възглавница за облекчения на болки в шията и рамото, ергономична възглавница за легло за гръб, отстрани, стомашни траверси, бяло

BGN 1.00
Налично
Налично за поръчка

Пяната от паметта, която е удобна за кожата и дишаща, инхибираща растежа на мухъл Нашата възглавница от пяна от памет е направена за вашия сън и уелнес. Висока устойчивост Дишащ материал от пяна от памет осигурява комфорт и стабилност, които са ненадминати от обикновени възглавници. Независимо дали сте човек, склонен към лице или страничен човек, можете да опитате да го подобрите до ново ниво на комфорт. Повече избор на твърда и мека : Тази цервикална възглавница има средно меко усещане, което е проектирано с подвижна пяна от паметта пръчки за персонализирано изживяване на съня. Донасяйки намаляване на стреса в шийния прешлен и гръбначния стълб. Добавянето или отстраняването на пръта позволява на възглавницата за сън да регулира меката или твърдата. Ергономична възглавница за шията : тя е сертифицирана, гарантира защитници и издръжливост. Дихателната възглавница е много подходяща за старейшините, офицерите, студентите, ИТ и тези, които страдат от нарушения на съня. Идеални за различни сънливи пози като сън, страничен сън и сън за стомаха. Подобряване на съня и облекчаването на болката в шията и раменете, сбогуване на всичките ви проблеми. И размерът на възглавницата на контура е (26*15*5in). и висококачествена. Тази материя за възглавници със средна устойчивост ви помага да заспите гладко . Ако имате хронична цервикална спондилоза, деликатната възглавница за поддръжка на шията ще бъде оптималният избор за осигуряване на комфортен сън. Повърхността е мека за докосванията, можете напълно да отпуснете твърдите си мускули. Тази контурна възглавница е особено полезна за онези, които хвърлят и се обръщат цяла нощ. Дишащата повърхност позволява на въздуха да циркулира и поддържа възглавницата ви хладна. Възглавница за пяна на паметта на Fremium : Възглавницата на шийката на матката с размер 26*15*5 инча (l x w x h) има подвижна пяна от памет. , Приятелка, нейната, идеи за сватбени подаръци, идеи за подаръци за приятелки, на годишнини, специални поводи, рожден ден, ден на благодарността, ден на майката, др.

Към свойства

Най-добри оферти в категория