• New
Shatterproof Коледна топка Орнаменти Комплект декоративни безделници за празнични сватбени партита Декорация Фестивал джаджи висулки с многократна употреба ръчен под?

Shatterproof Коледна топка Орнаменти Комплект декоративни безделници за празнични сватбени партита Декорация Фестивал джаджи висулки с многократна употреба ръчен подарък

BGN 15.62
Налично
Налично за поръчка

Приятелски орнаменти - пластмасови продукти Безопасно е около децата и домашните любимци. Отломките няма да причинят нараняване, когато орнаментите бяха смазани, докато се сравняват с фрагменти от стъкло. Богати на елементи : Нашите продукти са ярки и очарователни, със силни Хелоуин и Коледни елементи. Носете този очарователен костюм и вземете тези интересни декорации, за да прекарате тази страшна нощ, така че тази Хелоуин и Коледа да оставят незабравимо впечатление!. Перфектен за украса на цяло дърво. Това е незаменима стока за хората да посещават партита на Хелоуин и Коледни костюми, бар партита и други дейности. Време за доставка : Нашата марка винаги поставя опит на клиентите на първо място, общият срок на доставка е 10-15 дни, ако имате проблеми в процеса на покупка и използване, моля, свържете се с нас, ще се справим с първи път . Да отидем до Хелоуин и коледен карнавал с него!. Rich Series : Продуктите на Гот Хелоуин и Коледни серии, стартирани от нашия магазин, включват всички видове костюми, рокли, мини -ризи, рокли, палта и други Хелоуин и коледни продукти, от които се нуждаете.42-Pack Shatterproof Christmas Ball Ornaments Set Decorative Baubles For Holiday Wedding Party Decoration Festival Widgets Pendants With Reusable Hand-held Gift 42-Pack Shatterproof Christmas Ball Ornaments Set Decorative Baubles for Holiday Wedding Party Decoration Festival Widgets Pendants with Reusable Hand-held Gift Package for Коледно дърво за този артикул : Класически коледни декорации, идеални за други фестивали, сватби, парти декор, както на закрито, така и на открито. Списък с пакети : 42pcs Коледни топки Високо качество : Нашите продукти са изработени от висококачествени нови материали, издръжливи, могат да бъдат събрани и повторно използвани, висококачествени, за да се гарантира, че няма да падате, да напукате, да повредите в процеса на участие в Хелоуин и Коледни дейности .

Към свойства

Най-добри оферти в категория