• New
Съвместим с калъф за iPhone с каишка за шията кръстосана верига за верига, любовен сърдечен модел мек силиконов кръстосано тяло Защитен калъф Шок-устойчив анти-капка ?

Съвместим с калъф за iPhone с каишка за шията кръстосана верига за верига, любовен сърдечен модел мек силиконов кръстосано тяло Защитен калъф Шок-устойчив анти-капка телефонни корици

BGN 1.33
Налично
Налично за поръчка

[Пълна защита] : Калъфът на телефона покрива целия телефон, предпазва ги от абразия и въздействие, ефективно не позволява на вашето устройство за i Phone да бъде надраскано от остри предмети, а тънките и светлинни калъф правят вашия телефон по -лесен за носене [Уприятен за кожата материал] Този телефон на телефона може да намали задържането на пръстови отпечатъци по телефона, лесен за почистване, не лесно да се замърси, много удобно да се държи в ръката и в раницата, много лек и удобен. [Лек и джобен приятел] Слабият телефон на телефона ви носи по -голяма преносимост и по -силно захващане, без да добавяте насипно състояние. [Модел на съвместимост] : Калъфът на телефона се вписва за i Phone 7/8. Прецизните изрези гарантират лесен достъп до всички бутони и портове с страхотно тактилно усещане.

Към свойства

Най-добри оферти в категория