• New
Индентинк ясно удароустойчив хибриден калъф за Айфон про ма - ТПУ броня акрил обратно закалено стъкло екран протектор-Запазете спокойствие и Репоун геймър Видео и?

Индентинк ясно удароустойчив хибриден калъф за Айфон про ма - ТПУ броня акрил обратно закалено стъкло екран протектор-Запазете спокойствие и Репоун геймър Видео игри

BGN 10.60
Налично
Налично за поръчка

Изберете дизайна, който е точно за вас, отпечатан директно на гърба на калъфа, като използвате нашия специален процес, който няма да се отлепи, надраска или избледнее Доживотната гаранция покрива самия калъф, както и печатния дизайн! Запазете спокойствие и възпроизвеждане на геймър видео игри-персонализиран печат айфон 13 про макс разграничаване ® ясен удароустойчив калъф с Запазете спокойствие и дизайн на игри за възпроизвеждане на геймър. Няма да ви тежи - само 1 унция и дебелина 0,4 инча-се плъзга лесно в джоба ви, без да създава издутина!.7") - ясният удароустойчив калъф от Дистинктинк ® осигурява пълна защита за всяка повърхност на вашия айфон!Нашият лек и здрав, хибриден дизайн осигурява възможно най-добрата защита за всяка част от телефона ви, без да добавя наднормено тегло или насипно състояние! Едно парче, тънък годни случай е само 0,4 инча дебелина и тежести само 0,7 унции, така че лесно се плъзга в джоба си и няма да ви тегло надолу! Включеният протектор за екран от закалено стъкло предпазва екрана ви от драскотини, чипове и пукнатини. Доживотна гаранция-Дистинктинк осигурява доживотна гаранция както на самия калъф, така и на печатния дизайн!. Гъвкавата пластмасова броня осигурява удароустойчива защита за ръбовете на вашето устройство, докато твърдият акрилен гръб поддържа гърба на вашето устройство без надраскване!. И ние го подкрепяме с доживотна гаранция на кутията и печатния дизайн!Персонализиран дизайн отпечатан директно на гърба на калъфа - страните остават ясно гъвкави ТПУ брони осигурява защита от удар и падане по краищата на вашето устройство твърд акрилен гръб осигурява защита от надраскване за гърба на вашето устройствотокомбините с повдигната устна отпред на калъфа, за да предпазят екрана ви от драскотини, чипове и пукнатинаприживременна гаранция за тези случаи осигурява доживотна гаранция за тези случаи, така че да знаете, че винаги ще бъдете защитени.

Към свойства

Най-добри оферти в категория