• New
Изкуствена растителна реалистична жива не изсъхва без избледняване лесна грижа декорация на стена Направи Си Сам костенурка обратно листо фалшиво зелено растени?

Изкуствена растителна реалистична жива не изсъхва без избледняване лесна грижа декорация на стена Направи Си Сам костенурка обратно листо фалшиво зелено растение саксийни орнаменти за хол

BGN 18.66
Налично
Налично за поръчка

Характеризира се с жив цвят, реалистичен външен вид и анти-избледняване, изкуственото зелено растение има добър декоративен ефект за много случаиIt изработен е от плат и пластмасов материал.Дължината на този продукт е 33 см.Моля, позволете малка разлика в размерите поради различното ръчно измерване.Име на артикул : изкуствени Растениематериал : Плат, Пластмасапроцес : полу-ръчен и полу-механичен тип : разклонения : Листстил : Модернфункции : реалистични, Без избледняване, лесни за поддръжка детайли : дължина : 33см/12.Характеризира се с жив цвят, реалистичен външен вид и анти-избледняване изпълнение, изкуствен зелено растение има добър декоративен ефект за много occasions. Подходящ е за дом, офис, спалня, хол, сватба, парти и др.) Забележки : поради разликата в настройката на светлината и екрана, цветът на елемента може да е малко по-различен от снимките. Дължината на този продукт е 33 см. Подходящ е за дом, офис, спалня, хол, сватба, парти и др.Описание : изкуственото зелено растение може лесно да се поддържа за дълготраен ефект, тъй като не изсъхва и не се нуждае от поливане. Тя е изработена от плат и пластмасов материал.

Към свойства

Най-добри оферти в категория