• New
Лятна спестяване на DVKPTBK Рустик червено, бяло и синьо патриотична тъкан входна врата венец с дървен звезден лък - американски декорация в стил - вътрешна и външна де?

Лятна спестяване на DVKPTBK Рустик червено, бяло и синьо патриотична тъкан входна врата венец с дървен звезден лък - американски декорация в стил - вътрешна и външна декорация на дома

BGN 3.33
Налично
Налично за поръчка

Патриотичният венец са проектирани 【Широко използван】 Този патриотичен венец са настилени за Ден на ветераните/4 юли/Американски ден на независимостта/Ден на знамето/Ден на паметта/Ден на военния памет/Ден на труда/Американски президент Декорация. 【Централна декорация】 Този червен бял син патриотичен венец е ярко оцветен и пълен с жизненост. Много подходящ за.18 -инчов селски червен, бял и син патриотичен тъкан входна врата с дървен звезден лък - декорация на американски стил - декорация на вътрешна и външна дома. Градински декор. 24-часово обслужване на клиентите онлайн е на разположение, за да помогне за решаването на вашите проблеми . Балкони, щандове, аркади, стълбища и много други декорации. Показване на този декоративен венец отвън през целия ден, без да се притеснявате за променящите се метеорологични условия. Те могат да бъдат използвани повторно дълго време. Размер : 18x18 Inchesmaterial : Списък на платпродуктите : 1x декор за дома. Яркочервени и бели сини оризови уши и панделки с флаг на САЩ, елегантен и патриотичен цвят създават домашна декорация. Той не защитава вашия венец, но също така съхранява декорации година година. 【-Слес услуга】 Всяка венец се предлага в здрава хартия за крафт, която може да се използва и за съхранение. Характеристика : . Домашен декор, кухня и други.

Към свойства

Най-добри оферти в категория