• New
Коледна звезда огледало лепило за стени декор Направи си стена за баня за домашни жилищни стикери Мозайки кухня водоустойчиви самостоятелни стикери DIY стикери 3d с?

Коледна звезда огледало лепило за стени декор Направи си стена за баня за домашни жилищни стикери Мозайки кухня водоустойчиви самостоятелни стикери DIY стикери 3d стикер декорации за стена за момичета легла стая

BGN 0.67
Налично
Налично за поръчка

Функции : Ако не може да бъде залепено, моля, използвайте лепилото, за да помогнете. Подходящ за гладки и чисти повърхности. Пакетът включва : Функции : На стенни плочки Стикери за стена 3 D такери за спални жени таван 0,1 квадратни метра (може напълно да запълни всеки ъгъл). Ако не може да бъде залепено, моля, използвайте лепилото, за да помогнете . Подходящ за гладки и чисти повърхности. Може да се залепи на стената. Пакетът включва : . Може да се залепи на стената. Пилинг и залепващи стикери за плочки : Плочките от обели и пръчки са изработени от екологични материали, топлина и - и лесни за изтриване до петна. Никога поняти по жълтеници във времето, което е без времена на други марки на пазара, нашите плочки никога няма да пожълтяват с течение на времето.Пакет от 10 листа-кутия от 10 листа 3 D стикери за гел с плочки, с общо покритие от около 0,1 квадратни метра (може напълно да запълни всеки ъгъл) Пилинг и стикери за залепване на плочки : Плочките на обелките и пръчките са изработени от екологични материали, материали, Топлинна и - и лесна за изтриване до петна. Лесно е да го направите сами-пръчките на плочките за пръски в кухнята или банята, самозалепващите се, стабилната адхезия, може да бъде добре зашита и инсталирана според размера, може да бъде огънато към ъгъла, без фугиране, без лепило, Без бъркотия, не се изисква специални инструменти, не се изисква опит .

Към свойства

Най-добри оферти в категория